Liftar

vertikal mastlift

Vertikala mastliftar

elektrisk saxlift

Elektriska saxliftar

saxlift terränggående

Terränggående saxliftar

vridbar bomlift

Vridbara bomliftar

teleskop bomlift

Teleskop bomliftar

Om Skyjack

Skyjack började tillverka arbetsplattformar för saxliftar 1986, företaget växte under 90-talet och hade då mer än 30 % av marknaden för att slutligen bli världsledande inom segmentet för plattformar på hög höjd. Skyjack fortsätter att vara en dominant spelare som har anpassat sig snabbt efter industrins föränderliga marknad.

Kvalitet och pålitlighet är kännemärkena som har gett Skyjack ett gott rykte som tillverkare av de bästa saxliftarna i världen. Skyjacks produkter tillverkas, säljs och underhålls över hela världen. I augusti 2002 köptes Skyjack upp av Linamar Corporation (LNR, TSX), en ledande tillverkare av precisionskomponenter för maskiner, montering och moduler. Linamars solida balansräkning ger Skyjack ökad styrka och långsiktig stabilitet. För närvarande har Skyjack produktionsanläggningar i Kanada, USA samt Ungern med servicekontor i Europa och Asien.

Skyjack tillverkar en heltäckande serie med självdrivna saxliftar som har höjbar arbetshöjd med en maxhöjd på 56 fot. Skyjack blev ledande inom industrin genom att förse sina produkter med kännetecken som hållbarhet, kvalitet och användbarhet. Vilket gjorde Skyjack saxliftar världsberömda för deras produktpålitlighet. Skyjacks nuvarande  bomliftmodell består av teleskopiska bommar som kännetecknas av arbetshöjder som varierar från 45 till 71 fot med planer om vidare utveckling av bomliftens produktserie. Det senaste är förvärvandet av Volvos företagshantering av utrustningsmaterial som komplementerar förvärvet av vårdliftsutrustning i augusti 2007. Detta utökar Skyjacks Telehandlers produktutbud i form av VR-serien och Zoomboom-serien och ger ytterligare tillverkningskapacitet för att ytterligare utveckla företaget.Skyjack fortsätter att vara ledande inom industrin genom sin teknik i pålitliga liftlösningar utförd av personer som bryr sig.