Teleskopbomlift

Skyjacks produktdesign i världsklass tillhandahåller bästa möjliga värde och den lägsta driftskostnaden genom oöverträffad pålitlighet och enkelhet i fråga om underhåll.

Det axelbaserade systemet för fyrhjulsdrift erbjuder oöverträffad dragkraft och terrängframkomlighet och använder en ’Detroit Locker’ differential på den bakre axeln och en differential med begränsad slirning på den främre svängaxeln.

Andra konkurrensfördelar innefattar ett innovativt och intuitivt riktningsavkännande driv- och styrreglagesystem likväl som 45 graders styrvinkel, vilken ger industrins minsta vändradie. Skyjacks standardiserade färgkodade och nummermärkta kablagesystem tillsammans med beprövade reläbaserade reglage, kompletterar ett väl balanserat paket med överlägsna, beprövade driftsegenskaper.

Skyjack fortsätter att utvidga sin produktbas genom att lägga till de nya bomliftarna SJ 61T och SJ 66T till bomliftarna SJ 40T och SJ 45T. Byggd och konstruerad enligt Skyjacks robusta och pålitliga konstruktionsfilosofi, forsätter de nya bomliftarna SJ 61T och SJ 66T att erbjuda de lägsta livslängdskostnaderna, beprövad pålitlighet och enkelt underhåll.

Produktalternativ

se produktlitteratur.se produktlitteratur.

Produktlitteratur

SJ 45TSJ 66T

Demo Image

Demo Image

Demo Image

Kontakta oss