Terränggående saxliftar

Skyjacks fullstorleksserie med saxliftar för tuff terräng är utrustade med stora plattformar, höga arbetshöjder och med kapacitet för hög belastning — allt i ett paket!

Fungerar utmärkt på alla arbetsplatser oavsett terräng. Som med alla Skyjackmodeller använder dessa enheter ett analogt kontrollsystem, och har Skyjacks standardfärgkodning och numrerad kablage för lättare felsökning.

Produktalternativ

Med en arbetshöjd på 37’, är SJ 8831 körbar vid full höjd medan en kapacitet på 2500 lbs ger maximerad produktivitet. Som med alla Skyjackmodeller använder SJ 8831 ett analogt kontrollsystem, och har Skyjacks standardfärgkodning och numrerade kablage för lättare felsökning.SJ 9241 har en utdragbar plattform som är upp till 7,2 m i längd då de två motordrivna förlängningsdäcken på 1,5 m är utdragna. Med en arbetshöjd på upp till 17,2 m och automatiskt nivåutjämnande standardstödben, klarar denna enhet att möta behoven på de mest utmanande arbetsplatser.SJ 9250 består av en expansiv plattform, upp till 24’ i längd när de valfria motordrivna förlängningsdäcken på 5’ monteras på den främre och bakre delen av enheten. Med en arbetshöjd på 56’, en generell kapacitet på 2000 lbs, och självständiga stödben med automatisk nivåutjämning som standard, kan SJ 9250 hantera alla typer av utmaningar på arbetsplatsen.Utrustad med en exklusiv korsande symmetriskt 4-hjulsdriftsystem för överlägsen dragkraft och med en stigningsförmåga på 50 %, kan den här maskinen användas på de mest utmanande arbetsplatserna. SJ 6826 RT kan även köras vid full höjd med förlängningsdäcket fullt utrullat, och plattformens låga lasthöjd gör att det är idealisk för lastning och avlastning av verktyg och material.
Standardegenskaper inkluderar även ett lättanvänt 5’ utrullningsbart förlängningsdäck som kan säkras i flera olika positioner för ökad plattformsyta och förbättrad räckvidd.Utrustad med ett exklusivt korsande symmetriskt 4-hjulsdriftsystem för överlägsen dragkraft och med en stigningsförmåga på 40 %, kan den här maskinen användas på de mest utmanande arbetsplatserna. 
En låg nedsänkt höjd är idealisk för lastning och avlastning av verktyg och material, medan ett 5’ utrullbart förlängningsdäck kan säkras i flera positioner för ökad plattformsyta och förbättrade möjligheter att nå. För ytterligare vridbarhet på arbetsplatsen kan SJ 6832 RT köras på full höjd med förlängningsdäcket helt utdraget.

Produktlitteratur

88319241 / 92506826 / 6832

Demo Image

Demo Image

Demo Image

Kontakta oss